top of page

SZOLGÁLTATÁSOK

Itt megtalálsz mindent, amire csak szükséged lehet!

jurasszazs.jpeg

FOTÓZÁS

Minőségi és magával ragadó képek szálláshelyekről, épületekről, lakóterekről vagy éppen elkészült lakberendezési munkákról!

Otthonokról és ingatlanokról szóló fotósorozatok készítésére specializálódott fotográfusként a belsőépítészettől az építészetig, a lifestyle és a közösségi médiás fotózásokon át gyönyörűen megkomponált képeket készítek, hogy megragadjam a mondandód lényegét.

EGYEDI KÉPEK OTTHONODBA!

Webshopomban kiváló minőségű művészeti nyomatokat kínálok, hogy a képek bármely otthon kiemelt díszévé válhassanak. A shopból válogatva megtalálhatod a tökéletes dekorációt faladra, hogy személyessé tedd otthonod. Ezzel együtt támogathatsz egy hazai márkát/művészt. 

Werk_by_tóthjudit_FF.jpg

WORKSHOP

A általam tartott kurzusok célja az, hogy arra ösztönözzek mindenkit, hogy okosabban használja eszközét. "Gondolkodj, mielőtt exponálsz!" - mondta Munkácsy Márton világhírű magyar fotográfus. Ezt a mottót követve tartom enteriőr fotós workshopomat főként lakberendezőknek, homestaging szakembereknek, de ingatlanosként, vagy a fotózás iránt érdeklődő magánszemélyként is csatlakozhatsz!

bottom of page