top of page
IMG_5148_edited.jpg

Enteriőr fotós workshop

Ára

45.000 Ft

Időtartam

2 nap

Kinek szól a képzés? 

Fotós kurzus azoknak, akik szeretnék megtanulni hogyan fotózzanak a saját eszközeikkel minél okosabban és hatékonyabban. Akár telefonnal fotózás esetén is. 

A workshop azoknak szól, akik szeretnék megtanulni hogyan használják ki a rendelkezésükre álló lehetőségeket a legjobban!

Egy kurzus, amely NEM FOTÓSOKNAK szól, hanem olyanoknak akik szeretnék munkáikat maguk megörökíteni és ehhez fotózási alap tudást, tippeket, ötleteket, koncepciót szeretnének kapni. 

Legtöbbször lakberendezők, belsőépítészek, építészek vesznek részt a kurzuson, de ingatlanosként, homestagerként, vagy a fotózás iránt érdeklődő személyként is részt vehetsz. 

A workshop célja:

Az alapoktól kezdve megismertetni a résztvevőt a fényképezéssel, az ingatlan fényképezésre helyezve a hangsúlyt.

 

Ehhez feltétlenül szükséges megismerkedni az alapokkal, biznyos fényképezés technikai fogalmakkal, hogy érthető legyen a gyakorlatban miért történik úgy az enteriőrfotózás, ahogyJ

 

A rendelkezésedre álló eszközök maximális kihasználása a cél, az hogy a jelenleg fényképezésre eszközöddel a lehető legjobb ingatlanfotót készíthesd el.

A workshop időtartama: 

A képzés két napos.

 

Az első napon a fényképezés alapjaival, az enteriőr fotózás elméleti részével ismerkedhetnek meg az érdeklődők, valamint a szakmai tapasztalatok bemutatása történik saját egyedi példákon keresztül.

A második napon gyakorlatban megnézzük az első nap tanultakat.
Egy kiválasztott ingatlan fényképezése Jurassza Zsófia vezetésével.

Mikor érdemes befizetnem a kurzusra?

Ha lakberendező, belsőépítész, építész vagy ezen a kurzuson megtanulhatod a fotózás alapjait, és azt, hogy mire figyelj fotózás közben. Megtanulhatod hogyan készíts jobb munkaközi fotókat illetve hogyan fotózz egy elkészült, megvalósult projektet, ha nincs lehetőséged profi fotósra bízni ezt a feladatod. 

Ha ingatlanok felkészítésével, értékesítésével foglalkozol, akkor ez a kurzus remek lehetőség arra, hogy ismereteket szerezz az enteriőr fotózásról és jobban tudd fotózni az ingatlanokat melyekkel foglalkozol. 

Ha magánszemélyként csatlakoznál, és érdekel a fotózás, valamint érdekel az enteriőr fotózás, ingatlan fotózás világa, netán szeretnéd ingatlanodat magad értékesíteni, és megtanulnád hogyan készíts jobb fotókat, akkor itt a helyed!

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a 2 napos képzést, napi 4-5 óra időtartamban.

Elméleti és gyakorlati fotós tanácsokat egy 22 éve fotósként dolgozó fotográfus tapasztalatával. 

Ez idő alatt szakmai segítségnyűjtást Jurassza Zsófia fotográfustól.

Egy lakás fotózását, ahol élesben próbálhatod ki az enteriőr fotózást, és még némi referenciára is szert tehetsz. 

Folyamatos személyre szabott konzultációt a workshop időtartama alatt. 

A házi feladat, tehát az általad készített képek kiértékelését, tanácsokat jobb képek készítésének módjaira. 

Csatlakozom a kurzushoz!

Iratkozz fel a hírlevélre hogy értesülhess az induló kurzusok időpontjáról!

Köszönöm a feliratkozást!

bottom of page